Kata-Kata Semangat..

 

Aku sgt tertarik dgn ungkapan "IMAGINATION IS MORE IMPORTANT THAN KNOWLEDGE" kerana ini la sumber inspirasi kepada aku. mungkin betul ayat tu tp mestilah kena pada tempatnyer juga. just let our brain think about it for a while.. dont stress yourseft to study.. hehe


SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Teringat Masa Sekolah Dulu-Dulu.....

 
 Fyi, ini la pelakonnyer.. nama dia natt natasha.

Baru je abis tgk movie cerita thailand, suckseed. cerita ni mmg best bg aku sbb dlm citer ni byk babak kelakar dan sedih. yg tang sedih tu lak pasal hati seorang lelaki yg jatuh cinta. ape kaitannya cerita ni dgn tajuk entry aku ni? haa.. ni yg aku nk habaq mai ni.. hehe.. kang da kuar loghat kedah. pada permulaan citer ni ada memaparkan kisah sorang budak lelaki yg mmg pendiam dan xpandai menyanyi, dalam kelas dia tu, dia je yg xpandai nyanyi. ms dia nk kena nyanyi tu, ada sorang budak pompuan cuba tuk tolong dia tp dia yg xtau pape main hentam je.. haha.. kesian kt dia. tp yg sweetnyer disini, bila budak pompuan tu bg kaset tuk lagu tu, dia dgr dan nyanyi balik pastu dia rakam dalam kaset yg sama. haha.. ditakdirkan diorang terpisah dan kaset tu xdpt dikembalikan kepada budak perempuan tu......

SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...