Lagu Keinsafan...


Sayup terdengar hujan mencurah kebumi
Kini terasa memecah kesunyian malam
Dan aku disini sendiri dibaluti resah
Dibayangi sesal yang tak sudah


Renung langit sepi tiada purnama
Didalam kelam kulihat bayangku sendiri
Terpaku membisu tanpa suara dan segala
Apa petanda apa rahsia


Oh Tuhanku yang Maha Esa
Maha Pengasih Maha Pemurah
Andainya malam yang begini
Memberi pengertian untukku 
mencari hidayahmu


Maka kutadahkan setulus
Pengampunan dan pengharapan
Untuk aku menebus dosa-dosa semalam


Cukup setakat ini aku merasa
Terasing terhukum dalam sengsara
Balasan dari kehancuran
Yang aku ciptakan


Dan kini aku mengerti
Antara dosa pahala
Yang mana lebih utama
Dalam meniti kehidupan
Dan hari kematian.. oh


Andai malam ini satu peringatan
Bersyukurku pada Illahi
Andai malam ini satu kesudahan
Ku pintakan satu pengaduan
Untukku mengucapkan 
Kalimah terakhir...




SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Mengasah Bakat Sendiri ^___^

Selamat Hari Selasa Semua Blogger...

Orang lain pagi-pagi g keje xpun g sarapan tapi aku update blog.. dah la blog aku ni berabuk, da lama xupdate.
Bukan sibuk sangat pun tapi malas je.. hahaha..
Selepas kemenangan Harimau Malaya baru2 ni, aku tengok kat nuff aku, keywords "nadia ismail" banyak gila dowh.. huhu.. mula2 aku pun xkenal tapi da orang search, aku pun search la jugak.. haha.. 
Rupa2nya tu nama awek nazmi faiz daaa... pemain bola untuk harimau malaya..
Aku tak heran pun tengok diorang sebab aku da minat kat awek aku.. hahaha.. 
Bila aku bosan dan xde keje nak dibuat, ni la yang aku buat, edit gambar awek sendiri.. 
Ni namanya collage effect.. korang mesti lagi power kan? hehe..

Korang komen la ye.. komen gambar je ye, bukan orang dalam gambar.. hehe.. thanks.. ^___^



SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

My First Watermark

Arini 20112011, aku nak memperkenalkan watermark pertama aku.. aku buat simple je.. aku bukan pandai pun dalam adobe photoshop ni.. hehe.. Korang dibenarkan mencurahkan pendapat korang.. Silakan ye.. 



Hasil dari pendapat korang semua nanti, aku akan terus memperbaiki hasil tangan aku ni.. semoga aku berjaya.. hahaha.. tq sudi baca..
Gambar pertama aku bersama watermark..


Amacam?? bLeh tAhan x? ehehe


SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Mukamu Tiada Tulisanku

Salam kepada semua pengunjung blog aku yang perasan CUTE ni.. hahaha.. 

Lepas aku try belajar edit gambar menggunakan adobe photoshop, aku nak share la dengan korang hasilnya.. hahaha.. walaupun xdela pro sgt tapi aku puas hati sebab ni pencapaian terbaru aku.. Kalo korang rasa jeles, sila la komen ye..hahaha.. aku namakan gambar ni, mukamu  tiada tulisanku.. kah kah kah..

Ni la gambar yang aku sudah berjaya edit.... jeng jeng jeng.....


nak tengok gambar asal plak?? ni la dia.. 


SO?? WHAT DO U THINK?? ok x? :p

P/s : Gambar yang aku edit ni adalah gambar Song Ji Hyo.. Aku peminat Blank Ji Hyo dalam RunningMan.. hehe


SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Pengantin Baru

Salam.. Dah Makan Lom?? Kalo blom makan, lepas baca entry ni, jom kita pergi makan ok.

Hari ini aku dan kawan-kawan menghadiri kenduri kawin bekas classmate kitorang. Bila fikirkan tentang kawin ni, aku rasa semua orang ada rasa nak kawin kan, cuma lambat atau cepat je. So, bila aku sampai kat majlis tu, terdetik gak la difikiran aku yang masih muda ni, bila la turn aku akan sampai.. hahaha.. Harap-harap xlama lagi la.. hahaha... Best kot kawin kan.. tapi korang kena tau tanggungjawab sebagai suami/isteri.. Besar tanggungjawab tu.. hehehe.. Aku mungkin belum bersedia lagi, sebab tu jodoh pun belom nak datang padaku.. hehe..

Selamat Pengantin Baru Kepada Pesh Dan Farra. Semoga Bahagia Hingga Ke Akhir Hayat.




SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Segmen Santai : BW bersama Cik Pjaz

Salam Semua Blogger yang Comel Lagi Ensem..

Jom ramai2 join segmen santai dari Cik Pjaz

Nak tau cara2nya?? Tgk kat sini.. Klik Sini La..

Keje sonang jo ni.. Tuk upkan traffic di blog anda.. :))

Disebabkan dia nak aku tag orang lain.. aku da pilih yang terapat dengan aku.. Dia adalah..


Dan Ni Follower Terbaru Aku : 504


Sekian..

SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Aku Menjawab Tag dari Eirmarohayu

Salam Hari Jumaat pada 11.11.11

Ni la tag game.. 
Aku memang tak penah join mainan soal menyoal ni tapi disebabkan aku telah ikhlas ditag oleh eirmarohayu,
aku join gak la.. hahaha.. Btw, jom sama2 baca Rules dia dulu:

Rules

1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back.
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

11 things about me??
1. nama aku junk (xmo bagitau nama sebenar.. haha)
2. Yela aku bagitau la nama sebenar aku.. Nazrul Afzam Bin Che Ahmad
3. Nak tau bday aku?? jangan lupa wish tau.. 29.8 pada tahun lapanpuluhenam.
4. Aku no 3 dari 4 orang adik bradik
5. Suka buang masa, tido, main-main dan selalu dipermainkan. :(
6. Suka tangkap jiwang, layan movie, jalan2 hilangkan STRESSSS
7. Asal dari terengganu.. kalo nak tau umah aku kat mane, cari pulau kapas.. da sampai bagitau..
8. Anime yang aku layan sekarang Naruto dan Nichijou 
9. Aku dah berpunyer.. hahaha..
10. Kenapa banyak sgt soalan ni?? haha.. penat la nak jawab soalan. :))
11. Aku suke beriadah.. nak ajak aku?? jom.. hehe

Soalan dari cik eirmarohayu.. trime la jawapan terikhlas dari aku ni..

Q: Bila start berblogging?
A : Sejak.. erm... jap tgk first entry.. haa.. 15.8.11
Q: Ape nama gf/bfsekarang?
A : Pwincesz Dee ni buah hati sampai hujung nyawa.. amin..
Q: Ada simpan spare gf/bf tak? Jujur! 
A : hahaha.. xde lagi la.. da tobat..
Q: Apa hadiah paling bermakna yg disimpan dr dulu sampai sekarang?
A : adela.. rahsia.. xmo bgtau.. ahhahaha
Q: Suka bf/gf yang mcm mana?
A : ai.. tanya pasal gf je.. hahahha.. yang cam Pwincesz Dee la.
Q: Keputusan peperiksaan yg terbaru? Kalo tak belajar, pencapaian kerja anda. Wajib jujur ya!
A : Xfaham soalan ni tp hari slase ni bru exam, tgk la camner..
Q: Ada musuh tak?????? Haa....
A : ada.. ramai sangat.. hahahahha.. tapi da mintak berdamai..
Q: Kenapa buat akaun Facebook? Bg 3 sebab.
A : 1. Sbb ada internet
     2. Sbb ske berkwn
     3. Sbb xmau lupa kwn
Q: Kalau kena wat surat wasiat, wasiat ape yg korang akan tulis?
A : I Love u Mak.
Q: Sape kawan baik anda?
A : Seorang Perempuan
Q: Lastly, dah follow sy belum? Tak paksa pun, tp amalan sesama blogger :)
A : Mestilah dah.. ada ke tanya camtu.. hish.. hahaha


Nah amik soalan dari junk lak.. Jawab jangan xjawab tau..

1. Siapa nama cinta pertama kamo?
2. Kalo anda ada duit sejuta, kemana kamo nak habiskan duit tu?
3. Binatang ape yang korang paling takut?
4. Bahagia tak dgn GF/BF sekarang?? jujur ye!!!
5. Dah brape lama korang kapel?? 
6. Bila nak kawin??
7. Nak bulan madu brape lama?
8. kalo kamo diberi kebenaran untuk bunuh orang, sape orang pertama anda nak bunuh? hahaha
9. Beri sebab kepada soalan no 8.
10. Ape yang best sgt smpai korang berblogging ni??
11. Kenapa korang tak komen blog aku? haha..

Oleh sebab ramai gadis yang ada blog, aku tag gadis jela..
jom tengok sape yang kena.. :)


Sekian Terima Kasih..



SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

11.11.11

Salam dan Selamat Sejahtera..

Ape kena la tajuk entry aku ni kan?? Semua orang tau ape yang special dengan tarikh tu..?? Mungkin setiap orang ada peristiwa yang bahagia atau pun sedih yang bakal berlaku pada tarikh tu.. tapi bagi aku masih tiada ape-ape kot.... Biasanya pada tarikh camni akan berlaku peristiwa pelik2.. Harap2 tiada ape2 berlaku la kan.. Amin.. Tarikh ni yang paling aku suka kerana dalam hidup kita xkan ada tarikh, 22.22.22 @ 33.33.33 @ 44.44.44 @ 55.55.55 @ 66.66.66 @ 77.77.77 @ 88.88.88 @ 99.99.99 dan 00.00.00. hehe.. Yang cuma ada 11.11.11.

So, aku cuma nak ucapkan pada korang semua.... SELAMAT HARI 11.11.11.




SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

wOrdLess WedNesDay

Today, i don't want to talk too much.. Lets see all of this picture below.. 
Copied from somewhere in google... (smile)


Dasar gamer tegar!!! hahaha


Ctrl + C and Ctrl V = which one is the best???


What is on your mind??? hahaha


SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Salam..
Hari ni ada masa sikit tuk update blog n follow blogger yang singgah blog ni..
Sekarang memang busy dengan study untuk exam, so ni curi masa skit la demi blog buruk ni.. :)
Sekarang xnak update panjang2 tapi just nak join GA by Penmerah.com
Terima kasih kepada PwinceszDee kerana tag saya.. :D
Semoga ada tuah untukku.. hehe..


Kalo korang yang ske join GA, so, apelagi tunggu?? join la ye..
Kalo nak join, Klik link ni PENMERAH.COM


Macam mana nak join:
1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
2. Kena la follow blog Penmerah.com.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen kat blog penmerah.com.

Insan yang aku nak tag...


Kepada yang di-tag.. Join la jugak ye.. ;)




SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Lirik : Kangen Band - Kembali Pulang


Bintang terlihat terang
Saat dirimu datang
Cinta yang dulu hilang
Kini kembali pulang

Lihatlah dia mulai bernyanyi
Coba merangkai mimpi
Cinta yang dulu pergi
Kini datang kembali

Wajahmu mengingatkanku
Dengan kekasihku dulu
Wajahmu mengingatkanku
Dengan masa laluku

Reff:
Kekasih yang dulu hilang
Kini dia tlah kembali pulang
Akan ku bawa dia terbang
Damai bersama bintang

Kekasih yang dulu hilang
Kini dia tlah kembali pulang
Betapa senang ku dendangkan
Dan takkan ku lepaskan

Wajahmu mengingatkanku
Dengan kekasihku dulu
Wajahmu mengingatkanku
Dengan masa laluku

Download Here : [link]


SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

"My Happiest Moment"



“My Happiest Moment”


Memori indah nie terjadi pada hari Sabtu bersamaan 15 Oktober 2011
Lokasi : Putrajaya
Kalau nak ikutkan tiap-tiap minggu kami keluar bersama tapi moment ini palingggg indah untuk kami!
Kami berjanji nak keluar petang.. Saya keluar dalam pukul 5 petang selepas selesai solat asar.. 
Tepat pukul 6 petang saya tiba diperkarangan tempatnya… 
Saya tak sabar nak jumpa si dia dan nak sangat lihat si dia berdandan cantik untuk saya..
Terpandang wajahnya, saya terus tersenyum sendiri ^^
Memakai hoodies pink yang baru dibelinya khas untuk dipersembahkan kepada saya.
Cantik sangat dan saya tidak dapat melepaskan pandangan mata ni dari memandangnya.
Kami terus menuju ke kedai makan kerana sama-sama sudah berjanji untuk makan bersama.
Lepas makan kami pergi ke Putrajaya [ini memang takde dalam rancangan]
Sampai sana, azan maghrib berkumandang,
saya terus pergi ke masjid sedangkan dia menunggu diluar kerana katanya ehem2 (datang bulan tu) 
Lepas tu, kami berjalan2.. 
Bermulalah aktiviti ‘photoshoot’.. hehe^^
Merangkap jurugambar tangkap muat,
Banyak gambar yg diambil… 
(lebih banyak dari yang biasa)
Katanya "Pandai b ambil gambar kan".. (happy jek kena puji) :D
Selepas puas bergambar dihadapan masjid Putrajaya, kami ke jambatan yang dipenuhi lampu warna-warni disana,
Kami betul-betul seronok malam tu dan memori terindah tu takkan kami lupakan…
FOR TIME BEING AND FOREVER “YOU, I LOVE YOU DAMN MUCH!!
Haaa, ni lah antara gambar yang saya nak kongsikan…“Best moment ever N my happiest moment”











This entry especially for joining the contest. Thank you to Olympus.



This is your chance to put your photography skills to the test! Here’s what you need to do:
1. Write a blog post titled “My Happiest Moment”.
2. Include a photo in your blog post that describes your happiest moment. It can be a pre-existing photo, or you can go out and shoot something that represents that moment!
3. Download this file containing Olympus Happy Photography logo variations, choose one of the colour variations and include it in your blog post as well.
4. Once you have written your blog post and taken your photo reflecting the theme of ‘Happy Photography’, submit them at http://nuffnang.com.my/olympus2011 and the best photos with stories behind them will win some awesome prizes from Olympus!
Here’s what you stand to win:
1st prize – Olympus PEN Lite E-PL3 Kit
2nd Prize – Olympus PEN mini E-PM1 Kit
3rd – 5th Prize – Olympus PEN Leather carry-all bag
Deadline for submissions is 11.59 pm, 12 November 2011 (Saturday) so hurry now, start documenting stories of your fondest, most unforgettable memories. All you need is one memory to get started. Select your best work, submit it and stand a chance at winning sexy gadgets from Olympus!





SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

CuteBag Collections - Bag For Sale

HELLOOOOOO... PERHATIAN KEPADA GADIS-GADIS!!!!
KORANG NAK BERGAYA TETAPI TIADA HANDBAG???
DAPATKAN READY STOCK HANDBAG PELBAGAI DESIGN DISINI...

------KLIK PADA GAMBAR------


ANTARA HANDBAG YANG ADA DIJUAL....

          

     


DAN BANYAK LAGI!!! .. SILA KE LAMAN FACEBOOK 




SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Kisah Bangang Dalam Bas RapidKL

Salam..

Entry hari ni aku nak story morry kat korang tentang peristiwa bangang yang first time berlaku dalam hidup aku ni.. Malu lak tengok orang melayu gaduh depan foreigner.. ish3..

....sekadar gambar hiasan....

Benda ni jadi depan mata aku semasa aku naik bas rapidkl, aku ni suka dengar mp3 pakai earphone, so xdela dengar sangat pape yang berbunyi disekeliling aku tapi tiba2 aku dengar suara bising, aku terus pandang dan mencabut salah satu earphone tuk mendengar ape yang terjadi. Rupa-rupanya driver bas dengan salah sorang penumpang bergaduh.. huhu.. punca sebenar aku pun xtau tapi dari ape yang aku dengar dari penumpang tu, dia cakap driver tu rampas duit tambang dia. Driver bas ni badan dia kecik n kurus je tapi kuat melawan. Sorang lagi tu pulak brader yang umo dalam 40thn camtu. Brader tu memang xpuas ati dengan driver tu, siap ajak gaduh kat luar lagi. Semua ni disaksikan oleh seluruh penumpang bas seramai dalam 30orang. Aku yang berada ditengah2 ingat nak damaikan je diorang ni takut jadi lagi parah kan tapi mujurlah ada sorang mamat pakistan yang jarakkan diorang. Gaduh mulut diorang ni berlarutan sampai 5minit. Driver tu yang memang tak puas hati berterussan menghalau brader tu tapi brader tu nak naik jugak sebab dia cakap da bayar pakai kad. Aku jadi tersengeh skit (cover skit kan). Macam2 la kan. Akhirnya diorang puan sama2 diam lepas driver tu kembali bawak bas. that all la citer aku.

Moral of the story : Buat semua driver bas seluruh dunia, respect your passenger, buat semua penumpang  
                              pulak, banyakkan bersabar ok.. mungkin driver tu stress kerja kot. tu yang mood
                              xbrape ok tu. Papepun, peace ok.. yeah!!!



SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Apit feat. Appy - Tak Ku Sangka Tak Ku Duga


malam...
ku tidur tak lena
teringatkan dirimu
terimbas kembali kenangan lalu
alangkah indahnya bersamamu

mengalir air mataku
menemani malam sepiku
ku rindu saat bersamamu
sukarnya ku untuk melupakanmu

....korus....

dahulu engkau berikan cinta
mengapa kini engkau berubah
manakah janji akan setia menanti

jikalau engkau tak lagi cinta
katakan saja aku tak kisah
dari kau terus membuat ku menunggu
tak ku sangka
tak ku duga

perpisahan yang akan melanda
dah ku cuba
pertahankan
namun dirimu pergi jua

cintamu bagaikan rembulan
yang hadir bila malam menjelang
kau hilang bila siang mendatang
begitulah sikap mu oh syg

kau lontar cintaku ditepian
ku bagaikan hanyut di lautan
yang lemas di dalam percintaan
dipukul gelombang keresahan

mengalir air mataku
menemani mlm sepiku
ku rindu saat bersamamu
sukarnya ku untuk melupakanmu

Download Sini
Mediafire Link 



SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Luahan Untuk Awak....

Salam..

Awak, disini saya ingin meluahkan ape yang terpendam dihati saya. Ape yang saya rasakan apabila saya berjumpa dengan awak. Mula-mula kalau ikutkan hati saya, sebelum hari untuk kita janjikan bertemu, hati saya dalam kegembiraan, ketidaksabaran hadir dalam diri ini. Walaupun cuma seminggu tidak bersua muka dengan awak, rindu yang saya rasakan membuak-buak bagaikan bom yang mahu meletup. Saya hadapi hari-hari saya dengan tenang dan sabar dalam menanti saat indah yang bakal saya tempuhi bersama awak. Dari hari ke hari saya tempuhi hanya bertemankan panggilan dan pesanan ringkas dari awak. Saya gembira setiap kali berhubung dengan awak. Walaupun kadang-kadang kita sendiri rasa seperti sudah tiada lagi topik untuk diceritakan namun dalam hati saya tidak sedikit pun rasa bosan.


Hari yang dijanjikan untuk bertemu telahlah pun tiba, saya datang kepada awak untuk kesuatu tempat yang kita sendiri tidak pernah bincangkan dimana kerana ape yang sama-sama kita nak hanyalah luangan masa untuk dihabiskan bersama. Walaupun begitu, saya tidak mahu mengsia-siakan hari kita bersama, saya membawa awak jalan-jalan ke tempat tersebut. Untuk pengetahuan awak, setiap kali saya menunggu awak muncul dimata saya, saya sentiasa alihkan pandangan saya kearah pintu pagar tempat awak bakal muncul, saya rasakan tidak sabar untuk melihat awak. Ape yang bermain difikiran saya pada masa itu adalah cara awak berpakaian, cara awak menegur saya nanti, riaksi yang awak bakal berikan pada saya apabila berjumpa saya dan banyak lagi yang terlintas ditakuk fikiran saya. Sejurus awak muncul, saya akan tenung sejenak wajah cinta hati saya ini. Secara tiba-tiba saya lupa ape yang patut saya lakukan pada masa itu. Saya seolah-olah hilang tujuan yang hakikatnya sebelum kita berjumpa, kita sama-sama sudah rancangkan hal itu. Tapi tak ape, saya tetap akan cuba untuk memberikan hari kebahagian awak itu.

Setelah kita tiba ke tempat yang dituju, kita berjalan beriringan sambil melihat sekeliling. Berbual sesuatu yang kita sendiri kadang-kadang tidak pernah terfikir untuk membualkanya. Setelah penat berjalan, kita menuju ke tempat makan, menghilangkan penat dengan duduk dan menjamu selera bersama-sama. Citarasa kita memang serupa, ape yang awak suka, saya pasti akan suka. Kalau awak nak tau, sejak kenal awak jugak, banyak perkara yang saya tak suka menjadi suka oleh kerana awak. Saya pun tak sangka dengan perkara itu. Tapi saya tidak kisah kerana ia kuasa cinta awak pada saya.. hehehe..


Bila sudah kenyang menjamu perut, kita pun sambung melangkah lagi. Terus terang saya ingin awak tau, saya tidak pernah bosan bersama dengan awak. Tapi awak, apabila tiba saat saya tersilap bicara, awak pula yang muncung, merajuk yang boleh buat saya jadi tidak tentu arah. Saya seolah-olah bercakap seorang diri, berjalan tanpa ditemani. Awak berjalan saya ekori tapi bila saya berhenti, kaki awak melangkah pergi. Saya tidak sanggup tinggalkan awak sendiri, hadirlah saya untuk menemani awak dan kekal disisi. Awak, sejam sudah berlalu, rajuk awak tidak juga saya berjaya ubati. Hati saya sedih dan bengung tak tahu ape yang patut saya lakukan lagi. Sehinggalah kedetik-detik terakhir kita bersama, awak masih lagi dingin melayan saya. Saya sanggup bersabar dengan awak, bukan untuk hari ini sahaja tapi untuk selamanya. Saya harap awak tau dan sedar akan kehadiran saya dalam hidup awak. Saya sudah mencuba yang terbaik untuk membahagiakan diri awak tapi ape kan daya, saya rasakan diri saya gagal. Semoga awak mengerti dan memberi ruang bahagia dihati awak untuk menerima saya. Maafkan saya kiranya ada terkasar bahasa sepanjang kita bersama. Berikanlah kemaafan awak kepada saya, hilangkanlah rajuk awak, berikan senyuman agar saya dapat rasakan awak bahagia.

Itulah sahaja luahan hati saya kepada awak. Saya menulis semua ini bukanlah untuk mengingati saat sedih itu tetapi untuk mengingatkan diri supaya tidak berulang perkara yang sama. Kiranya awak membaca ini, segeralah awak bagitahu saya ape yang ada dihati awak. Saya sayangkan awak. Saya juga mencintai awak. Terima kasih kerana menjadi kekasih saya. Sekian.






SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...