My First Watermark

Arini 20112011, aku nak memperkenalkan watermark pertama aku.. aku buat simple je.. aku bukan pandai pun dalam adobe photoshop ni.. hehe.. Korang dibenarkan mencurahkan pendapat korang.. Silakan ye.. 



Hasil dari pendapat korang semua nanti, aku akan terus memperbaiki hasil tangan aku ni.. semoga aku berjaya.. hahaha.. tq sudi baca..
Gambar pertama aku bersama watermark..


Amacam?? bLeh tAhan x? ehehe


SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Mukamu Tiada Tulisanku

Salam kepada semua pengunjung blog aku yang perasan CUTE ni.. hahaha.. 

Lepas aku try belajar edit gambar menggunakan adobe photoshop, aku nak share la dengan korang hasilnya.. hahaha.. walaupun xdela pro sgt tapi aku puas hati sebab ni pencapaian terbaru aku.. Kalo korang rasa jeles, sila la komen ye..hahaha.. aku namakan gambar ni, mukamu  tiada tulisanku.. kah kah kah..

Ni la gambar yang aku sudah berjaya edit.... jeng jeng jeng.....


nak tengok gambar asal plak?? ni la dia.. 


SO?? WHAT DO U THINK?? ok x? :p

P/s : Gambar yang aku edit ni adalah gambar Song Ji Hyo.. Aku peminat Blank Ji Hyo dalam RunningMan.. hehe


SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...