Mengasah Bakat Sendiri ^___^

Selamat Hari Selasa Semua Blogger...

Orang lain pagi-pagi g keje xpun g sarapan tapi aku update blog.. dah la blog aku ni berabuk, da lama xupdate.
Bukan sibuk sangat pun tapi malas je.. hahaha..
Selepas kemenangan Harimau Malaya baru2 ni, aku tengok kat nuff aku, keywords "nadia ismail" banyak gila dowh.. huhu.. mula2 aku pun xkenal tapi da orang search, aku pun search la jugak.. haha.. 
Rupa2nya tu nama awek nazmi faiz daaa... pemain bola untuk harimau malaya..
Aku tak heran pun tengok diorang sebab aku da minat kat awek aku.. hahaha.. 
Bila aku bosan dan xde keje nak dibuat, ni la yang aku buat, edit gambar awek sendiri.. 
Ni namanya collage effect.. korang mesti lagi power kan? hehe..

Korang komen la ye.. komen gambar je ye, bukan orang dalam gambar.. hehe.. thanks.. ^___^



SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...