Lagu Keinsafan...


Sayup terdengar hujan mencurah kebumi
Kini terasa memecah kesunyian malam
Dan aku disini sendiri dibaluti resah
Dibayangi sesal yang tak sudah


Renung langit sepi tiada purnama
Didalam kelam kulihat bayangku sendiri
Terpaku membisu tanpa suara dan segala
Apa petanda apa rahsia


Oh Tuhanku yang Maha Esa
Maha Pengasih Maha Pemurah
Andainya malam yang begini
Memberi pengertian untukku 
mencari hidayahmu


Maka kutadahkan setulus
Pengampunan dan pengharapan
Untuk aku menebus dosa-dosa semalam


Cukup setakat ini aku merasa
Terasing terhukum dalam sengsara
Balasan dari kehancuran
Yang aku ciptakan


Dan kini aku mengerti
Antara dosa pahala
Yang mana lebih utama
Dalam meniti kehidupan
Dan hari kematian.. oh


Andai malam ini satu peringatan
Bersyukurku pada Illahi
Andai malam ini satu kesudahan
Ku pintakan satu pengaduan
Untukku mengucapkan 
Kalimah terakhir...




SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Mengasah Bakat Sendiri ^___^

Selamat Hari Selasa Semua Blogger...

Orang lain pagi-pagi g keje xpun g sarapan tapi aku update blog.. dah la blog aku ni berabuk, da lama xupdate.
Bukan sibuk sangat pun tapi malas je.. hahaha..
Selepas kemenangan Harimau Malaya baru2 ni, aku tengok kat nuff aku, keywords "nadia ismail" banyak gila dowh.. huhu.. mula2 aku pun xkenal tapi da orang search, aku pun search la jugak.. haha.. 
Rupa2nya tu nama awek nazmi faiz daaa... pemain bola untuk harimau malaya..
Aku tak heran pun tengok diorang sebab aku da minat kat awek aku.. hahaha.. 
Bila aku bosan dan xde keje nak dibuat, ni la yang aku buat, edit gambar awek sendiri.. 
Ni namanya collage effect.. korang mesti lagi power kan? hehe..

Korang komen la ye.. komen gambar je ye, bukan orang dalam gambar.. hehe.. thanks.. ^___^



SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...