My First Watermark

Arini 20112011, aku nak memperkenalkan watermark pertama aku.. aku buat simple je.. aku bukan pandai pun dalam adobe photoshop ni.. hehe.. Korang dibenarkan mencurahkan pendapat korang.. Silakan ye.. 



Hasil dari pendapat korang semua nanti, aku akan terus memperbaiki hasil tangan aku ni.. semoga aku berjaya.. hahaha.. tq sudi baca..
Gambar pertama aku bersama watermark..


Amacam?? bLeh tAhan x? ehehe


SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Mukamu Tiada Tulisanku

Salam kepada semua pengunjung blog aku yang perasan CUTE ni.. hahaha.. 

Lepas aku try belajar edit gambar menggunakan adobe photoshop, aku nak share la dengan korang hasilnya.. hahaha.. walaupun xdela pro sgt tapi aku puas hati sebab ni pencapaian terbaru aku.. Kalo korang rasa jeles, sila la komen ye..hahaha.. aku namakan gambar ni, mukamu  tiada tulisanku.. kah kah kah..

Ni la gambar yang aku sudah berjaya edit.... jeng jeng jeng.....


nak tengok gambar asal plak?? ni la dia.. 


SO?? WHAT DO U THINK?? ok x? :p

P/s : Gambar yang aku edit ni adalah gambar Song Ji Hyo.. Aku peminat Blank Ji Hyo dalam RunningMan.. hehe


SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Pengantin Baru

Salam.. Dah Makan Lom?? Kalo blom makan, lepas baca entry ni, jom kita pergi makan ok.

Hari ini aku dan kawan-kawan menghadiri kenduri kawin bekas classmate kitorang. Bila fikirkan tentang kawin ni, aku rasa semua orang ada rasa nak kawin kan, cuma lambat atau cepat je. So, bila aku sampai kat majlis tu, terdetik gak la difikiran aku yang masih muda ni, bila la turn aku akan sampai.. hahaha.. Harap-harap xlama lagi la.. hahaha... Best kot kawin kan.. tapi korang kena tau tanggungjawab sebagai suami/isteri.. Besar tanggungjawab tu.. hehehe.. Aku mungkin belum bersedia lagi, sebab tu jodoh pun belom nak datang padaku.. hehe..

Selamat Pengantin Baru Kepada Pesh Dan Farra. Semoga Bahagia Hingga Ke Akhir Hayat.




SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Segmen Santai : BW bersama Cik Pjaz

Salam Semua Blogger yang Comel Lagi Ensem..

Jom ramai2 join segmen santai dari Cik Pjaz

Nak tau cara2nya?? Tgk kat sini.. Klik Sini La..

Keje sonang jo ni.. Tuk upkan traffic di blog anda.. :))

Disebabkan dia nak aku tag orang lain.. aku da pilih yang terapat dengan aku.. Dia adalah..


Dan Ni Follower Terbaru Aku : 504


Sekian..

SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Aku Menjawab Tag dari Eirmarohayu

Salam Hari Jumaat pada 11.11.11

Ni la tag game.. 
Aku memang tak penah join mainan soal menyoal ni tapi disebabkan aku telah ikhlas ditag oleh eirmarohayu,
aku join gak la.. hahaha.. Btw, jom sama2 baca Rules dia dulu:

Rules

1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back.
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

11 things about me??
1. nama aku junk (xmo bagitau nama sebenar.. haha)
2. Yela aku bagitau la nama sebenar aku.. Nazrul Afzam Bin Che Ahmad
3. Nak tau bday aku?? jangan lupa wish tau.. 29.8 pada tahun lapanpuluhenam.
4. Aku no 3 dari 4 orang adik bradik
5. Suka buang masa, tido, main-main dan selalu dipermainkan. :(
6. Suka tangkap jiwang, layan movie, jalan2 hilangkan STRESSSS
7. Asal dari terengganu.. kalo nak tau umah aku kat mane, cari pulau kapas.. da sampai bagitau..
8. Anime yang aku layan sekarang Naruto dan Nichijou 
9. Aku dah berpunyer.. hahaha..
10. Kenapa banyak sgt soalan ni?? haha.. penat la nak jawab soalan. :))
11. Aku suke beriadah.. nak ajak aku?? jom.. hehe

Soalan dari cik eirmarohayu.. trime la jawapan terikhlas dari aku ni..

Q: Bila start berblogging?
A : Sejak.. erm... jap tgk first entry.. haa.. 15.8.11
Q: Ape nama gf/bfsekarang?
A : Pwincesz Dee ni buah hati sampai hujung nyawa.. amin..
Q: Ada simpan spare gf/bf tak? Jujur! 
A : hahaha.. xde lagi la.. da tobat..
Q: Apa hadiah paling bermakna yg disimpan dr dulu sampai sekarang?
A : adela.. rahsia.. xmo bgtau.. ahhahaha
Q: Suka bf/gf yang mcm mana?
A : ai.. tanya pasal gf je.. hahahha.. yang cam Pwincesz Dee la.
Q: Keputusan peperiksaan yg terbaru? Kalo tak belajar, pencapaian kerja anda. Wajib jujur ya!
A : Xfaham soalan ni tp hari slase ni bru exam, tgk la camner..
Q: Ada musuh tak?????? Haa....
A : ada.. ramai sangat.. hahahahha.. tapi da mintak berdamai..
Q: Kenapa buat akaun Facebook? Bg 3 sebab.
A : 1. Sbb ada internet
     2. Sbb ske berkwn
     3. Sbb xmau lupa kwn
Q: Kalau kena wat surat wasiat, wasiat ape yg korang akan tulis?
A : I Love u Mak.
Q: Sape kawan baik anda?
A : Seorang Perempuan
Q: Lastly, dah follow sy belum? Tak paksa pun, tp amalan sesama blogger :)
A : Mestilah dah.. ada ke tanya camtu.. hish.. hahaha


Nah amik soalan dari junk lak.. Jawab jangan xjawab tau..

1. Siapa nama cinta pertama kamo?
2. Kalo anda ada duit sejuta, kemana kamo nak habiskan duit tu?
3. Binatang ape yang korang paling takut?
4. Bahagia tak dgn GF/BF sekarang?? jujur ye!!!
5. Dah brape lama korang kapel?? 
6. Bila nak kawin??
7. Nak bulan madu brape lama?
8. kalo kamo diberi kebenaran untuk bunuh orang, sape orang pertama anda nak bunuh? hahaha
9. Beri sebab kepada soalan no 8.
10. Ape yang best sgt smpai korang berblogging ni??
11. Kenapa korang tak komen blog aku? haha..

Oleh sebab ramai gadis yang ada blog, aku tag gadis jela..
jom tengok sape yang kena.. :)


Sekian Terima Kasih..



SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

11.11.11

Salam dan Selamat Sejahtera..

Ape kena la tajuk entry aku ni kan?? Semua orang tau ape yang special dengan tarikh tu..?? Mungkin setiap orang ada peristiwa yang bahagia atau pun sedih yang bakal berlaku pada tarikh tu.. tapi bagi aku masih tiada ape-ape kot.... Biasanya pada tarikh camni akan berlaku peristiwa pelik2.. Harap2 tiada ape2 berlaku la kan.. Amin.. Tarikh ni yang paling aku suka kerana dalam hidup kita xkan ada tarikh, 22.22.22 @ 33.33.33 @ 44.44.44 @ 55.55.55 @ 66.66.66 @ 77.77.77 @ 88.88.88 @ 99.99.99 dan 00.00.00. hehe.. Yang cuma ada 11.11.11.

So, aku cuma nak ucapkan pada korang semua.... SELAMAT HARI 11.11.11.




SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

wOrdLess WedNesDay

Today, i don't want to talk too much.. Lets see all of this picture below.. 
Copied from somewhere in google... (smile)


Dasar gamer tegar!!! hahaha


Ctrl + C and Ctrl V = which one is the best???


What is on your mind??? hahaha


SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...