SNSD MV

SNSD aka Shoujo jidai aka Girls Generation New Release MV Bad Girl...

Download Here

Untuk tengok di youtube, klik link ini....

http://www.youtube.com/watch?v=auOpRIZyrmc

SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Bruno Mars 2010 Album

01. Grenade
02. Just the way you are
03. Our First Time
04. Runaway Baby
05. The Lazy Song
06. Marry You
07. Talking to the Moon
08. Liquor Store Blues (feat. Damian Marley)
09. Count On Me
10. The Other Side (feat. Cee Lo Green & B.o.B)
p/s: Click on the song title to download the song..






SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Lagu-Lagu Nostalgia Slam




Slam - Kala Hujan
Slam - Nur Kasih
Slam - Gerismis Mengundang
Slam - Tak Mungkin Berpaling
Slam - Kurnia
Slam - Buat Seorang Kekasih
Slam - Kembali Terjalin
Slam - Rindiani
Slam - Jika Kau Rasa Getarnya
Slam - Mentari Muncul Lagi

p/s: untuk download lagu, klik pada tajuk lagu. tq.

SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Kristal - Luahan Hati

Kristal - Luahan Hati   Download
Kristal - Luahan Hati (minus one)   Download 

SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Berbuka Puasa Di German??

Baru-baru ini aku ada join kawan2 berbuka puasa di ampang, nama tempat tu "German Deli Imbis". Dengan hanya bayaran RM28 je, aku boleh makan puas2. Tapi aku xdela nak melantak sampai pecah perut, kan xbaik seksa bada. hehe..Kualiti makanan kat situ memang memuaskan, boleh kata standard makanan western la kan.. nama kedai pun da german. Bertempat di Ampang, berdekatan dengan petronas. So, senang la kalo ada sape2 rasa nak try.

SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Gambar Dari Handphone...

Malam ni aku terjaga dari tido sebab tiba2 ada bunyi cam ada orang atas syiling apartment aku. dah la umah aku paling atas. terus aku xleh nk tdo.. haha.. sekarang aku rasa cam nak topup blog aku, so, inilah yg aku maksudkan.. beberapa gambar aku ambil time aku bercuti di Pulau Perhentian. Memang best bro.. kalo bleh nak gi lagi la. hehe..




SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...