Hadiah Untuk Kekasihku


Sayang, saya tau awak tidak sihat sekarang. saya doakan awak cepat² sembuh. Saya nak awk makan ubat tau. Jangan malas tau sebab saya risaukan kesihatan awak. Dalam keadaan awak tidak sihat, awak masih lagi rajin untuk tolong orang lain. Saya tau ia memang perkara yang baik tapi saya betul risaukan awak. Satu pesan saya, awak jangan buat kerja berat² tau. Saya akan datang melawat awak esok. Saya tau awak sebenarnya demam rindukan saya.. hehe.. Untuk mengubati rindu awak pada saya, disini saya tujukan puisi indah untuk awak.. Saya tau awak pasti suka.. ^ ^

Tajuk : Puisi untuk Kekasih yang Sedang Sakit
Karya : Huda M Elmatsani

Cepat sembuh, kekasih
malam tanpa angin
tanpa bisik-bisik daun dan ranting
bila bibirmu kelu dan kering.

Cepat sembuh, kekasih
bulan samar dan redup
cahaya terperangkap kabut
bila matamu sayu dan hening.

Cepat sembuh, kekasih
langit kelam dan kusam
hati gelisah dan tenggelam
bila wajahmu pucat dan terbaring.

Sebutir kapsul segelas doa
sepeluk kasih sekecup sayang
semoga cepat sembuh, kekasih
mata dan hatiku berjaga untukmu.

Diambil dari : www.puisiuntukkekasih.com



          
Awak suka kan??? Saya tau.. hehe.. Kalo awak suka, cepat² la awak sms saya. Saya buat entry ni KHAS untuk AWAK!!! Kerana SAYA SAYANG AWAK. Sekianlah dahulu untuk masa sekarang.. Kalo ada masa lagi, saya akan sentiasa penuhkan blog saya yang buruk ini dengan cinta saya pada awak. hehe.. SALAM... 



SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

18 comments:

BiQa HatmiN said...

ehem..ehem...cepat sembuh ye syg?hehehe opss... :)

Junk said...

hehehehe ^ ^

fiefi Duffea Arnassier said...

soo sweet doh.. bhagia kekasih aak 2, ^^

hmm..kalo leh tukar setting comment ni,kdg2 org mls nak komen sebab ada word verifiction 2

Junk said...

ok..thanks sbb bgtau..

CTK said...

amboiii..romentiknyerrr...hehehehe

Pwincesz Dee said...

Trm kasih cinta hati saya... Sy bersyukur dpt awk sbb awk syg sgt kt sy.. Sy nak rajin2 mkn ubt, biar cpt sembuh.. Xnak awk susah hati... Sy syg awk sgt2 taw... <3

Junk said...

hehe.. Baguslah kalo awak nak dengar cakap saya.. saya akan terus bersama awak sampai bila².. Saya akan jaga awak ok.. Love u.. ^^

BiQa HatmiN said...

haha... :) saje je singgah tgk2

Pwincesz Dee said...

hehe..malu la sy... syg awk lebihlah!

khairul asrol said...

sweetnye awak .. tapi sayang, saye tak macam tu .. hmm

Personal : Awak Yang Terbaik Pernah Saya Jumpa !

Junk said...

khairul asrol: kalo dah sayang, semua indah-indah belake.. tp kalo kita rs sygkan pasangan kita, ape salahnya bt sesuatu supaya si dia rs terharu.. thanks for your comment.. ^^

Ungu Violet said...

indahnye...semoga bahagia..:)

Junk said...

Ungu Violet : thanks.. moga awk pun bhagia juga.. ^^

lepak.com.my said...

jiwang....huhuhu.....:)

Junk said...

:))

scha (: said...

jiwang upenye .. harhar

Miss Anis said...

tersentuh lak bce puisi ni...hihi jiwang btOl...

dEdEQ dE wIshEs said...

OLOLOLO .. JIWANGNYE DIA .. HEHE .. PEEWIT2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...