25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Salam..
Hari ni ada masa sikit tuk update blog n follow blogger yang singgah blog ni..
Sekarang memang busy dengan study untuk exam, so ni curi masa skit la demi blog buruk ni.. :)
Sekarang xnak update panjang2 tapi just nak join GA by Penmerah.com
Terima kasih kepada PwinceszDee kerana tag saya.. :D
Semoga ada tuah untukku.. hehe..


Kalo korang yang ske join GA, so, apelagi tunggu?? join la ye..
Kalo nak join, Klik link ni PENMERAH.COM


Macam mana nak join:
1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
2. Kena la follow blog Penmerah.com.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen kat blog penmerah.com.

Insan yang aku nak tag...


Kepada yang di-tag.. Join la jugak ye.. ;)




SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

2 comments:

Eric Winslet said...

http://ericwinslet.blogspot.com/

Cik Wanyy said...

giveaway nie mcm mne eh ? sory , still baru lg dlm blog nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog Indah Ini Milik Sepenuh Junk Rx®