"My Happiest Moment"



“My Happiest Moment”


Memori indah nie terjadi pada hari Sabtu bersamaan 15 Oktober 2011
Lokasi : Putrajaya
Kalau nak ikutkan tiap-tiap minggu kami keluar bersama tapi moment ini palingggg indah untuk kami!
Kami berjanji nak keluar petang.. Saya keluar dalam pukul 5 petang selepas selesai solat asar.. 
Tepat pukul 6 petang saya tiba diperkarangan tempatnya… 
Saya tak sabar nak jumpa si dia dan nak sangat lihat si dia berdandan cantik untuk saya..
Terpandang wajahnya, saya terus tersenyum sendiri ^^
Memakai hoodies pink yang baru dibelinya khas untuk dipersembahkan kepada saya.
Cantik sangat dan saya tidak dapat melepaskan pandangan mata ni dari memandangnya.
Kami terus menuju ke kedai makan kerana sama-sama sudah berjanji untuk makan bersama.
Lepas makan kami pergi ke Putrajaya [ini memang takde dalam rancangan]
Sampai sana, azan maghrib berkumandang,
saya terus pergi ke masjid sedangkan dia menunggu diluar kerana katanya ehem2 (datang bulan tu) 
Lepas tu, kami berjalan2.. 
Bermulalah aktiviti ‘photoshoot’.. hehe^^
Merangkap jurugambar tangkap muat,
Banyak gambar yg diambil… 
(lebih banyak dari yang biasa)
Katanya "Pandai b ambil gambar kan".. (happy jek kena puji) :D
Selepas puas bergambar dihadapan masjid Putrajaya, kami ke jambatan yang dipenuhi lampu warna-warni disana,
Kami betul-betul seronok malam tu dan memori terindah tu takkan kami lupakan…
FOR TIME BEING AND FOREVER “YOU, I LOVE YOU DAMN MUCH!!
Haaa, ni lah antara gambar yang saya nak kongsikan…“Best moment ever N my happiest moment”











This entry especially for joining the contest. Thank you to Olympus.



This is your chance to put your photography skills to the test! Here’s what you need to do:
1. Write a blog post titled “My Happiest Moment”.
2. Include a photo in your blog post that describes your happiest moment. It can be a pre-existing photo, or you can go out and shoot something that represents that moment!
3. Download this file containing Olympus Happy Photography logo variations, choose one of the colour variations and include it in your blog post as well.
4. Once you have written your blog post and taken your photo reflecting the theme of ‘Happy Photography’, submit them at http://nuffnang.com.my/olympus2011 and the best photos with stories behind them will win some awesome prizes from Olympus!
Here’s what you stand to win:
1st prize – Olympus PEN Lite E-PL3 Kit
2nd Prize – Olympus PEN mini E-PM1 Kit
3rd – 5th Prize – Olympus PEN Leather carry-all bag
Deadline for submissions is 11.59 pm, 12 November 2011 (Saturday) so hurry now, start documenting stories of your fondest, most unforgettable memories. All you need is one memory to get started. Select your best work, submit it and stand a chance at winning sexy gadgets from Olympus!





SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

19 comments:

noraauliyya said...

sweetnye !

Junk said...

thanks.. ^^

Pwincesz Dee said...

Har har har... cumel3... gabungan dua gagasan idea = mantoppp!!! hehehe ^^

Pondok Usang said...

waahh... happynyee dia... =)

~Nana 귀여운~ said...

sweet :P

Ella n The Boyz.. said...

sweet couple..nk jga mcm ney. hehe^_^

CintaZulaikha said...

sesuai ja tgk...:)

Ayien Ocaca said...

sweet and lovely....
btw gud luck for the contest :)

Zayani said...

sweet :) susah tgok lelaki bt entry dgn awek. good luck ye.

Atie iskandar said...

so sweet.. smoga mng k! ;)

Junk said...

Terima kasih semua yang mendoakan kami :)

C i k P i p i T e m b a m said...

untunglaa ade kamera. haha . gepren ye ? kimslm syg. hakhak...

Pwincesz Dee said...

Terima kasih semua yang mendoakan kami :) [copy paste ayat Junk..hehe]
Amin... Somoga kekal hendakNya...

CiPipiTembam : wa'alaikumussalam syg.. ^^

Marliyana Mk said...

amboiiiiiii.. mcm best je contest..

ehem..ehem..gmba sweettttt :D

hawasumiri said...

wah.. so lucky to get someone dat really love us.. semoga berkekalan..

btw, gud luck for the cntest..

mohd sasuke said...

good luck..

jom terjah blog caer =)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

all the best! :)

Nuriy Arisa said...

sweetttt sgt2222x ^_^

Miss Anis said...

sweet2....semoga berbahagia selalu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...