Mengasah Bakat Sendiri ^___^

Selamat Hari Selasa Semua Blogger...

Orang lain pagi-pagi g keje xpun g sarapan tapi aku update blog.. dah la blog aku ni berabuk, da lama xupdate.
Bukan sibuk sangat pun tapi malas je.. hahaha..
Selepas kemenangan Harimau Malaya baru2 ni, aku tengok kat nuff aku, keywords "nadia ismail" banyak gila dowh.. huhu.. mula2 aku pun xkenal tapi da orang search, aku pun search la jugak.. haha.. 
Rupa2nya tu nama awek nazmi faiz daaa... pemain bola untuk harimau malaya..
Aku tak heran pun tengok diorang sebab aku da minat kat awek aku.. hahaha.. 
Bila aku bosan dan xde keje nak dibuat, ni la yang aku buat, edit gambar awek sendiri.. 
Ni namanya collage effect.. korang mesti lagi power kan? hehe..

Korang komen la ye.. komen gambar je ye, bukan orang dalam gambar.. hehe.. thanks.. ^___^



SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

23 comments:

CintaZulaikha said...

wow. smart n cantekkk

Junk said...

tq3.. ^__*

.: mama lynn :. said...

menutup aurat tu lebih manis dipandang

Amirah Mior said...

Wah..bestnya awek kmu!
nnt nk ehem2 kte mcm ni gk la.. haha ^o^

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

cantik lah :)

Lia Irdelia said...

nice. :)

neesa_jun said...

cantik!tutorial please!hehe.bertuah GF kamu..

Fadilah Abdul Rauf said...

informatif dan sangat sweet. Sepaku komen n follow

Pwincesz Dee said...

heheh..thanks awk... :)
cantikla...pandai awk edit !
love u... blushing2... (*_*)

smilenajah93 said...

smart !

ibnuismaini said...

Kreatif!!! Guna Photoshop ke?

Kalau saiz (panjang) salotape dipelbagaikan akan nampak lebih logik n natural, pandangan saya. ;)

Fieqa Natsumi said...

cantikk ! :D

Rulita.park said...

nice :)

c'axoera said...

menarixxxxx :D

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-11-wild-captured.html

soooooour said...

erk....@@

ƒαиα❥ said...

kreatif nye !

Enda Cyh said...

nice . emm , nadia ismael tu bkan gf nazmi . nazmi yang buat keterangan . dia ckap tu kwan adk dia . mmg rpat dgn adik nazmi .

sengat said...

betul ke kamu yg edit??? cantik je..

Junk said...

TQ SBB SUDI KOMEN.. SAYA GUNA ADOBE PHOTOSHOP JE.. HEHE

akuamir said...

semart edit!!
*orang pown,,hehe

Lai Qma said...

nk k0men jgk 0rg dalm gmbar..
canteq,manis senyuman..ehehe :)

eVa said...

pandai awak buat.. pakai apa ni? photoshop eh?

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

keep it up ur job :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...