Mukamu Tiada Tulisanku

Salam kepada semua pengunjung blog aku yang perasan CUTE ni.. hahaha.. 

Lepas aku try belajar edit gambar menggunakan adobe photoshop, aku nak share la dengan korang hasilnya.. hahaha.. walaupun xdela pro sgt tapi aku puas hati sebab ni pencapaian terbaru aku.. Kalo korang rasa jeles, sila la komen ye..hahaha.. aku namakan gambar ni, mukamu  tiada tulisanku.. kah kah kah..

Ni la gambar yang aku sudah berjaya edit.... jeng jeng jeng.....


nak tengok gambar asal plak?? ni la dia.. 


SO?? WHAT DO U THINK?? ok x? :p

P/s : Gambar yang aku edit ni adalah gambar Song Ji Hyo.. Aku peminat Blank Ji Hyo dalam RunningMan.. hehe


SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

10 comments:

~Nana BamBam~ said...

kalau x keberatan, cube tunjuk cara2 membuat nyer..lagi bestt..sharing is caring kan kan kaaannn..huhuhhu :P

Kartini said...

ok.. mmg jeles. sila wat tutorial. ki3

Junk said...

akan diusahakan untuk tutorialnya ok.. :)

syud syuhada said...

jeles gila awk

neesa_jun said...

wow!tolong buat tutorial!

wani brahim said...

perghh menarik ni...sila bagi tunjuk ajar..hahaha mong jihyo memang terbaik

TiDy ZaRa Smile ALwAyS said...

suka....suka dengan artis korea tuh..
nati buat lah tutorial tuk adobe photo n adobe illustrator...
den nak blajor neh....

KocuOgebz said...

wah keren tuch bro,, tutornya donk biar ane juga bisa buat ky gitu ... ditunggu ya tutornya.

Mangtabs ..

Junk said...

junk bz skrg nak bt tutorial.. tp coming soon la ye..

Syat0za Zai said...

terrer wuuuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog Indah Ini Milik Sepenuh Junk Rx®