Aku Menjawab Tag dari Eirmarohayu

Salam Hari Jumaat pada 11.11.11

Ni la tag game.. 
Aku memang tak penah join mainan soal menyoal ni tapi disebabkan aku telah ikhlas ditag oleh eirmarohayu,
aku join gak la.. hahaha.. Btw, jom sama2 baca Rules dia dulu:

Rules

1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back.
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

11 things about me??
1. nama aku junk (xmo bagitau nama sebenar.. haha)
2. Yela aku bagitau la nama sebenar aku.. Nazrul Afzam Bin Che Ahmad
3. Nak tau bday aku?? jangan lupa wish tau.. 29.8 pada tahun lapanpuluhenam.
4. Aku no 3 dari 4 orang adik bradik
5. Suka buang masa, tido, main-main dan selalu dipermainkan. :(
6. Suka tangkap jiwang, layan movie, jalan2 hilangkan STRESSSS
7. Asal dari terengganu.. kalo nak tau umah aku kat mane, cari pulau kapas.. da sampai bagitau..
8. Anime yang aku layan sekarang Naruto dan Nichijou 
9. Aku dah berpunyer.. hahaha..
10. Kenapa banyak sgt soalan ni?? haha.. penat la nak jawab soalan. :))
11. Aku suke beriadah.. nak ajak aku?? jom.. hehe

Soalan dari cik eirmarohayu.. trime la jawapan terikhlas dari aku ni..

Q: Bila start berblogging?
A : Sejak.. erm... jap tgk first entry.. haa.. 15.8.11
Q: Ape nama gf/bfsekarang?
A : Pwincesz Dee ni buah hati sampai hujung nyawa.. amin..
Q: Ada simpan spare gf/bf tak? Jujur! 
A : hahaha.. xde lagi la.. da tobat..
Q: Apa hadiah paling bermakna yg disimpan dr dulu sampai sekarang?
A : adela.. rahsia.. xmo bgtau.. ahhahaha
Q: Suka bf/gf yang mcm mana?
A : ai.. tanya pasal gf je.. hahahha.. yang cam Pwincesz Dee la.
Q: Keputusan peperiksaan yg terbaru? Kalo tak belajar, pencapaian kerja anda. Wajib jujur ya!
A : Xfaham soalan ni tp hari slase ni bru exam, tgk la camner..
Q: Ada musuh tak?????? Haa....
A : ada.. ramai sangat.. hahahahha.. tapi da mintak berdamai..
Q: Kenapa buat akaun Facebook? Bg 3 sebab.
A : 1. Sbb ada internet
     2. Sbb ske berkwn
     3. Sbb xmau lupa kwn
Q: Kalau kena wat surat wasiat, wasiat ape yg korang akan tulis?
A : I Love u Mak.
Q: Sape kawan baik anda?
A : Seorang Perempuan
Q: Lastly, dah follow sy belum? Tak paksa pun, tp amalan sesama blogger :)
A : Mestilah dah.. ada ke tanya camtu.. hish.. hahaha


Nah amik soalan dari junk lak.. Jawab jangan xjawab tau..

1. Siapa nama cinta pertama kamo?
2. Kalo anda ada duit sejuta, kemana kamo nak habiskan duit tu?
3. Binatang ape yang korang paling takut?
4. Bahagia tak dgn GF/BF sekarang?? jujur ye!!!
5. Dah brape lama korang kapel?? 
6. Bila nak kawin??
7. Nak bulan madu brape lama?
8. kalo kamo diberi kebenaran untuk bunuh orang, sape orang pertama anda nak bunuh? hahaha
9. Beri sebab kepada soalan no 8.
10. Ape yang best sgt smpai korang berblogging ni??
11. Kenapa korang tak komen blog aku? haha..

Oleh sebab ramai gadis yang ada blog, aku tag gadis jela..
jom tengok sape yang kena.. :)


Sekian Terima Kasih..



SUDAH BACA??? TINGGALKAN KOMEN YE!!! LIKE SKALI TAU!!!..

8 comments:

HaiDa HiDa said...

salam..
wah panjangnya soklan.. dah macam nk amik spm blk je ni.. hehee.. apa2 pun tq sdi tag.. nti akan di usahakan.. dah lama x kne tag ni.. excited gak la nk menjawabnya.. hehee..

Lycha Ahmad said...

dah jawab dah, check it out. tapi tak ikot rules sgt :D

HaiDa HiDa said...

datang antar kertas jawapan.. hehee.. dah selesai.. :)

3no gr33ny said...

auchh..terkena sekali lagi dan nah..hamba datang memberi jawapan..


http://3nogr33ny.blogspot.com/2011/11/hamba-terkena-kali-ke-2.html

Junk said...

wah.. ada respon ek.. tq semua yer..

DOMU-KON said...

thanks yer.. dah jwb dah..meh la singgh..nak 20 sen..upah jwb..hahahaha

cik fyeza said...

yeayy . dah jawab . lega asenye .
http://fyzaanis.blogspot.com/2011/11/menjawab-soalan-yang-di-tag-lagi.html

Eirma Rohayu said...

haha, tahniah junk food. eh salah junk. brape bintang nak kasik eh? ermm, 4/5 bintang lah. winkwinkwink :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog Indah Ini Milik Sepenuh Junk Rx®